Kreiranje online sadržaja

DRUŠTVENE MREŽE, PRODAJNE STRANICE, WEB STRANICE I E-KNJIGE

Objave za društvene mreže

DA NAPOKON BUDEŠ DOSLJEDNA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Za tebe pišem i zakazujem objave za društvene mreže, kreiram vizuale u Canvi i obrađujem video za Reelse. Više ne moraš razbijati glavu što ćeš sutra objaviti jer su sve objave kreirane i zakazane na vrijeme.

Pišem za tvog idealnog klijenta i štedim ti vrijeme koje bi potrošila na planiranje i traženje ideja za objave, biranje idealnog fonta i kreiranje savršenog grida i – onda ne objavila ništa.

Da konačno budeš aktivna na mrežama kao što to planiraš iz mjeseca u mjesec.

Ova usluga je za tebe ako:

ŽELIŠ BITI AKTIVNIJA NA MREŽAMA

Svaki mjesec govoriš kako ćeš objavljivati najmanje dva puta tjedno i onda već drugi dan odustaneš.

ČESTO NEMAŠ IDEJE ŠTO OBJAVITI

Često ti se dogodi da nemaš inspiracije za objavu, a nemaš ništa drugo pripremljeno. I tako preskočiš jedan tjedan, pa još jedan…

ŽELIŠ RADITI NA BIZNISU, A NE INSTAGRAMU

Obožavaš svoj posao, društvene mreže su ti važne, ali ti se tako NE DA objavljivati. Želiš se fokusirati na svoj biznis, a ne mreže.

Prodajna stranica (landing)

DA SE TVOJA ONLINE PONUDA “SAMA” PRODAJE

Lansiraš novu online ponudu ili edukaciju i želiš efektivno i brzo doći do novih klijenata, ali nisi sigurna na koji način predstaviti svoju ponudu. Želiš automatizirati svoju prodaju, a ne satima odgovarati na mailove i poruke. Znaš da postoji  jednostavniji način.

Za tebe ću napisati, dizajnirati i izraditi prodajnu stranicu koja će tvog idealnog klijenta natjerati da pomisli “Točno to mi treba!”

Ova usluga je za tebe ako:

ŽELIŠ "ČITATI MISLI" SVOJIM KLIJENTIMA

Kada tvoj idealni klijent dođe na tvoju prodajnu stranicu, pomislit će odmah “Točno to mi treba!”.

ŽELIŠ AUTOMATIZIRATI SVOJU PRODAJU

Zaboravi na sate provedene odgovarajući na upite i mailove, prodajna stranica od sada prodaje za tebe.

NISI SIGURNA KAKO PREZENTIRATI SVOJU PONUDU

Želiš prodavati jednostavnije, lakše i prirodnije, ali ne znaš na koji način prezentirati svoju ponudu kako bi privukla nove klijente.

Web stranica

IZGRADI SVOJ BIZNIS NA PRAVIM TEMELJIMA

Prerasla si fazu biznisa u kojoj je bilo dovoljno prodavati na Instagramu. Znaš da se ozbiljan biznis ne gradi na društvenim mrežama i vrijeme je da svom online biznisu stvoriš pravi dom. Ili tek pokrećeš poslovanje, a već ti je jasno koliko je važno imati web stranicu.

Za tebe ću napisati, dizajnirati i izraditi web stranicu u skladu s tobom i tvojim brendom, a privlačnu tvom idealnom klijentu.

Napokon ćeš moći ponosno stati iza svoje ponude, a web stranica će raditi za tebe i dok spavaš.

Ova usluga je za tebe ako:

ŽELIŠ ČVRSTE TEMELJE ZA SVOJ BIZNIS

Ne želiš graditi biznis na tuđim platformama kao što su društvene mreže i ovisiti o promjenama algoritma i dosegu objava. 

ŽELIŠ POVEĆATI SVOJU ONLINE VIDLJIVOST

Prezentiraj svoju ponudu na način koji voli čak i Google i uskoro će te potencijalni klijenti pronalaziti i dok spavaš, doslovno.

ŽELIŠ BITI PRISUTNA 24/7

A ne želiš pritom izgubiti glavu. Nakon posjete tvojoj web stranici klijenti već znaju kako će vaša suradnja izgledati.

Digitalni proizvodi

E-KNJIGE, RADNE BILJEŽNICE, KATALOZI, BESPLATNI RESURSI, …

Želiš pokrenuti newsletter, ali nikako da napraviš taj besplatni resurs za nove pretplatnike. Nisi sigurna kako bi bilo najbolje prezentirati ponudu u novom katalogu. Ili bi voljela svojim polaznicima pokloniti radnu bilježnicu uz edukaciju. 

Znam, već si deset puta otvorila novi template u Canvi i stala. Dizajn ti jednostavno ne ide i nemaš volje pokušavati izraditi nešto lijepo i funkcionalno.

Za tebe ću dizajnirati i izraditi digitalni proizvod po želji (e-knjigu, listu, besplatni resurs, katalog ili drugo) koji će biti koristan, privlačan i funkcionalan tvom klijentu.

Ova usluga je za tebe ako:

ŽELIŠ PRIMAMLJIVO PREZENTIRATI PONUDU

Znaš da imaš fenomenalnu ponudu i želiš da i dodatni materijali budu jednako funkcionalni i estetski primamljivi.

SE MUČIŠ DIZAJNIRAJUĆI U CANVI

Otvoriš novi dizajn, premjestiš par elemenata, dodaš koju sliku i zatvoriš. Ne znaš kako koristiti program i koje su mu mogućnosti.

TI NIKADA ONO ŠTO NAPRAVIŠ NE IZGLEDA LIJEPO

Tuđi dizajn te uvijek oduševi, a kada pokušaš napraviti nešto slično nikad nisi zadovoljna. Ne znaš kako napraviti ono što bi željela.

Spremna si za početak suradnje? Odlično!