OBJAVE ZA DRUŠTVENE MREŽE

KREIRANJE ONLINE SADRŽAJA

Objave za društvene mreže

DA NAPOKON BUDEŠ DOSLJEDNA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Otvorila si Instagram s namjerom da napraviš novu objavu, a završila pregledavajući storije pola sata. Brzo zatvaraš aplikaciju jer ti je neugodno i pogledati kada je bila zadnja objava. 

Društvene mreže su važne za tvoj biznis, ali i dalje ne objavljuješ, i dalje vrijeme provodiš skrolajući umjesto stvarajući kontakte. Objavljuješ tu i tamo u naletu inspiracije uvjerena da planovi i strategije ne funkcioniraju za tebe.

Tiho si priznaješ da ih u biti uopće ne znaš napraviti, a još manje imaš vremena i volje držati se plana.

Za tebe pišem i zakazujem objave za društvene mreže, kreiram vizuale u Canvi i obrađujem video za Reelse. Više ne moraš razbijati glavu što ćeš objaviti jer su objave kreirane i zakazane na vrijeme.

Pišem za tvog idealnog klijenta i štedim ti vrijeme koje bi potrošila na planiranje i traženje ideja za objave, biranje idealnog fonta u Canvi i kreiranje savršenog grida i – onda opet ne objavila ništa.

Da konačno budeš aktivna na mrežama kao što to planiraš iz mjeseca u mjesec.

Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter

Ova usluga je za tebe ako…

R

Želiš biti aktivnija na društvenim mrežama, ali nemaš vremena još i za to

R

Iz mjeseca u mjesec radiš plan objava koje na kraju ostanu zaboravljene u tvom kalendaru

R

Često ne znaš što objaviti i kako uopće napraviti plan objava za svoj biznis

R

Uvjerena si da planovi i strategije nisu za tebe jer te ograničavaju i ne daju rezultate pa objavljuješ samo kada dobiješ inspiraciju

R

Znaš da bi trebala redovnije objavljivati, ali ti se tako ne da

R

Zapravo uopće ne voliš društvene mreže i ne želiš se baviti njima

za tvoju online aktivnost

ZADACI KOJE MOŽEŠ DELEGIRATI

Izrada strategije za društvene mreže

U suradnji s tobom, upoznajem tvoj biznis. Istražujemo tvog idealnog klijenta, definiramo stupove sadržaja i tipove objava koje ćemo kreirati, postavljamo ciljeve sadržaja.

Priprema plana objava

Na temelju strategije i tvojih biznis ciljeva pripremam mjesečni plan objava. Kada pregledaš i odobriš plan, objave radim unaprijed za cijeli period. 

Kreiranje objava

Pišem i dizajniram objave za društvene mreže stvorene baš za tvog idealnog klijenta. Pri tome koristimo unaprijed pripremljene predloške za maksimalnu učinkovitost i brzinu.

Ideje za story objave

Objavama dobivaš pratitelje, a storijima kupce. Dajem ti ideje za story objave kojima ćeš se povezivati s pratiteljima i voditi ih korak po korak do prodaje, a ti ih sama kreiraš i objavljuješ.

Obrada video materijala

Tvoje snimljene materijale pretvaram u jednostavne, ali zanimljive videe za društvene mreže – spajam, uređujem, dodajem tranzicije i titlove po želji.

Zakazivanje objava

Nakon planiranja i kreiranja, zakazujem objave kako bi se automatski objavljivale, a ti se možeš fokusirati na kreiranje storija i druge biznis zadatke.

personalizirani za tebe

PRIMJERI PAKETA I OPCIJA

START PAKET

N

izrada mjesečnog plana objava (broj objava po dogovoru)

N

ideje za storije koji prate objave

N

sadržaj kreiraš sama na temelju plana

PREMIUM PAKET

N

8 objava mjesečno (dizajn + tekst)

N

ideje za storije

N

mjesečni plan objava

N

zakazivanje objava, analiza i optimizacija

ELITE PAKET

N

12 objava mjesečno (dizajn + tekst)

N

ideje za storije

N

mjesečni plan objava

N

zakazivanje objava, analiza i optimizacija

Svaki biznis je jedinstven pa su tako i moje ponude uvijek personalizirane. Konačna cijena ovisi i o tipovima objava u paketu (reelsi, karuseli, …).
Suradnju sklapamo na minimalno 3-6 mjeseci jer u kraćem roku nije moguće vidjeti rezultate.
Prije početka suradnje radimo detaljnu pripremu za pisanje objava koja zahtjeva i tvoj angažman. Cijena pripreme strategije je 150 EUR te se samo prvi mjesec dodaje na cijenu paketa.

varijacije na temu

HOĆU SAMO TEKST

Ako imaš proizvodni biznis ili možda objavljuješ samo na LinkedInu, ne trebaš izradu vizuala nego samo tekstualne objave.

HOĆU SAMO PREDLOŠKE

Sama pišeš objave, ali se mučiš s dizajnom. Napravit ćemo ti nekoliko jednostavnih i prepoznatljivih predložaka koje možeš rotirati s lakoćom.

HOĆU STORIES

Odlično ti ide prodaja preko storija i želiš se fokusirati na njihovu izradu, umjesto na objave. Radimo nizove storija po mjeri tvog idealnog klijenta.

HOĆU REELSE

Obožavaš snimati video sadržaj i koristiti ga u prodaji svoje ponude? Reelsi su idealni za tebe, a ja ti ih pomažem urediti i objaviti.

poziv, ponuda i izrada

KAKO IZGLEDA POČETAK SURADNJE

ZAKAZUJEŠ UVODNI POZIV

Suradnja započinje uvodnim online pozivom u trajanju 15 – 20 minuta na kojem definiramo tvoje želje, zadatke i tijek suradnje.

Prije uvodnog poziva trebaš imati barem ideju koje zadatke bi voljela delegirati.

KREIRAM PAKET USLUGA ZA TEBE

Kreiram personalizirani paket usluga i šaljem ti ponudu s cijenom.

Cijena se formira na temelju trajanja projekta, broja objava, rokovima izrade i tehničke zahtjevnosti.

Cijene se kreću od 180 do 500 EUR, ovisno o odabranim uslugama.

ZAPOČINJEMO NAŠU SURADNJU

Ako ti ponuda odgovara, definiramo detaljno početak suradnje, način komunikacije, rokove izrade i plaćanje.

Tvoje ideje uz moju pomoć i organizaciju postaju stvarnost. Jedva čekam vidjeti kako tvoje društvene mreže daju rezultate!

ako te zanima

Često postavljana pitanja

Koja je cijena po objavi?

Društvene mreže radim samo u sklopu mjesečnih paketa koji uključuju i nekoliko sati same pripreme za pisanje. Ne pišem objave na komad 🙂

Možemo li krenuti s objavama idući tjedan?

Ne možemo. Prije kreiranja objava trebamo odraditi kvalitetnu pripremu kako bih uopće znala kakve objave kreirati.

Kako mogu zakazati uvodni poziv?

Poziv možeš zakazati putem Calendlyja tako što odabereš jedan od dostupnih termina. Klikni ovdje još jednom kako bi slijedila link.

Želim zakazati uvodni poziv, ali nema trenutno dostupnih termina?

Moguće da trenutno ne primam nove klijente ili da nisam sigurna kako će mi raspored izgledati u narednom periodu. Možda su djeca bolesna ili imam više otvorenih projekata. Uvijek mi možeš pisati na mail maja@mexatia.hr za dogovor.

Kako određuješ cijenu paketa?

Nakon što na uvodnom pozivu definiramo tvoje potrebe i želje, slažem listu zadataka i na temelju zahtjevnosti, rokova izrade i trajanju određujem cijenu paketa usluga.

Zašto nisi navela cijene svih usluga?

Svakom klijentu pristupam potpuno individualno, tako da niti jedna usluga nije ista. Ponuda koju šaljem ovisi o tvojim željama i zahtjevima kao i potrebama tvog biznisa te se može razlikovati od klijenta do klijenta.

Koji su načini plaćanja dostupni?

Trenutno se sva plaćanja vrše isključivo na transakcijski račun obrta. Ovisno o usluzi koju dogovorimo i duljini suradnje, plaćanje može biti avansno (u cijelosti ili dio depozita) ili po izvršenju usluge.

Spremna si za početak suradnje? Odlično!