HOLA, JA SAM MAJA!

Kao virtualna asistentica pomažem poduzetnicama rasteretiti njihovo poslovanje i um.

Specijalizirana sam za email marketing i stvaranje online sadržaja čime poduzetnicama pružam podršku da njihovo digitalno poslovanje postane kreativnije, kvalitetnije i uspješnije.

Moja vizija je stvoriti okruženje u kojem su klijentice s kojima surađujem osnažene i potpomognute u svom poslovanju.

Kroz predanost i vrhunsku virtualnu podršku, želim im postati nezamjenjiva partnerica na koju se uvijek mogu osloniti.

Znam da snalaženje u online svijetu i poduzetništvu može biti vrlo izazovno. I baš zato želim pružiti podršku poduzetnicama u ostvarenju njihovih snova – da doista žive život o kojem su maštale kada su pokretale svoj biznis.

Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter
Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter

Kao majka koja je i sama poduzetnica znam koliko je zahtjevno obavljati sve poslove sama, biti prisutna na društvenim mrežama, biti prisutna za svoju obitelj, i ne zaboraviti na sebe u svemu tome.

Upravo zato su moje usluge namijenjene ženama poduzetnicama koje žele delegirati dio svog poslovanja kako bi imale više slobodnog vremena za sebe, svoju obitelj i raditi baš ono u čemu su najbolje.

Konkretno, za svoje klijentice radim sljedeće: pokrećem i šaljem newslettere, izrađujem automatizacije i forme za prijavu na newsletter, pišem tekstove za web stranice i objave na društvenim mrežama, kreiram vizuale u Canvi za te objave i na kraju sav taj sadržaj prenamjenjujem u druge formate, na primjer newsletter u nekoliko objava za Instagram.

Također pomažem u organizaciji virtualnih sastanaka kako bi sve proteklo baš kako treba. Ukratko, pomažem im digitalizirati biznis, kako bi one mogle živjeti bolje, sretnije i opuštenije.

Ako bih svoje usluge trebala opisati samo jednom riječju, onda bi to bila upravo – podrška.

 

Mnogo je razloga zašto sam odlučila postati virtualna asistentica.
Ovo su najvažniji…

SLOBODA

Želim uzeti slobodan dan usred tjedna i otići s djecom na bazene. Želim dio radnih sati odraditi navečer kada svi spavaju.. Želim raditi iz Meksika, Španjolske, s nogama u moru. Želim biti slobodna i kreirati ovu priču baš – onako – kako želim.

KREATIVNOST

Želim stvarati! Sadržaj, vizuale, dokumente, web stranice. Želim urediti ured po svom guštu. Želim raditi stvari onako kako najbolje znam. Želim raditi s tobom koja imaš tisuću ideja u mobitelu i pitaš se kada ćeš ih sve ostvariti.

FLEKSIBILNOST

Želim kreirati radni dan tako da imam vremena za sve što želim imati. Želim ovaj tjedan raditi puno, a idući tjedan malo manje. Želim imati slobodni petak! Želim raditi s tobom koja jednako voliš i cijeniš svoje slobodno vrijeme.

TEHNOLOGIJA

Vesele me novi digitalni alati, razni programi i rad na vrhunskoj opremi. Volim digitalne bilježnice i dokumente u kojima se mogu kreativno izraziti.

PODRŠKA

Želim biti okružena pravim ljudima koji me podržavaju. Želim da i ti pronađeš svoje ljude, jer podrška u poduzetništvu zaista mnogo znači. Ne moraš biti sama.

OBITELJ

Jer s njima sve počinje i sve završava. Želim biti prisutna kad dođu iz vrtića, za sve priredbe, treninge, bezbrojna bolovanja. Želim da moj posao i moja obitelj funkcioniraju zajedno.

krenulo je ovako

KAKO SAM POSTALA VIRTUALNA ASISTENTICA

 

Kada sam bila “mala” živjela sam za putovanja. Magistrirala sam geografiju, živjela na slapovima Niagare, učila jezike u Berlinu, radila u Dubaiju i udala se za Meksikanca kojeg sam upoznala na jednom od putovanja (da, to mi je pravo prezime). Proputovala sam dobar dio svijeta, a onda se zaposlila u velikom  hotelu gdje je svijet dolazio k meni. Uživala sam u dinamičnom poslu, brzo napredovala i odjednom shvatila – to nije to.

Bilo je psihički i fizički često vrlo zahtjevno, a ja sam počela sanjati obitelj i mirne vikende na kauču. S obzirom na to da nekim snovima treba vremena da se ostvare, prvo sam otvorila obrt i uz posao šivala proizvode za bebe, čekajući svoje malene. Dva sam puta imala čast promatrati svoje male ljude kako iz beba postaju dječaci i konačno sam shvatila – svijet je došao k meni. Oni su moj svijet.

Dugo sam donosila odluku da ću krenuti u poduzetništvo, bezbroj puta sam htjela odustati i pronaći neki “siguran” i “dosadan” posao, ali se nikako nisam mogla natjerati na to. Odavno mi je bilo jasno da se na svoj stari posao neću vratiti i to ne zato što ga više ne volim ili jer tamo ne bih mogla ostvariti svoje ciljeve. Zato što osoba koja je tamo radila više ne postoji.

Još dok sam šivala, nebrojeno puta sam pomislila kako bi bilo odlično da mi postoji netko tko mi može pomoći s ponekim zadatkom. Virtualni asistenti tada su bili potpuna nepoznanica na našem području, a ja sam, čitajući strane blogove, potajno razmišljala kako bi to bio baš genijalan posao za mene. Početkom 2023. godine odlučila sam početi živjeti svoje snove i otvorila svoj obrt za poslovne usluge i virtualnu asistenciju.

Nekada sam sanjala margarite od jagode i ronjenje u Cancunu. Sada sanjam slobodu, beskonačne zagrljaje malih ruku i laptop ukrašen njihovim umjetničkim djelima. Mirne vikende na kauču još čekam. 🙂 

volim, ne volim

NEKOLIKO ZANIMLJIVOSTI O MENI

Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter

IAKO RADIM U DIGITALU, I DALJE PIŠEM RUKOM

Digitalni svijet je zakon, ali i dalje većinu bilješki zapisujem rukom. Imam i digitalne bilježnice u koje pišem.

Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter

KAVA MI JE NAJVIŠE PAŠE POSLIJEPODNE

Jutarnja kava je super, ali nema do one poslijepodnevne nakon ručka. S puno pjene i stevijom, u ogromnoj šalici.

OTKAD ZNAM ZA SEBE ŽELIM IMATI PSA

San mi se ostvario tek na fakultetu u obliku mopsice Fride. Danas nam društvo pravi kavalirka Lota.

Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter

SLUŠAM LATINO GLAZBU I GOVORIM ŠPANJOLSKI

Svi misle da obožavam latino glazbu i španjoski jezik zbog muža, a zapravo sam ga zbog toga i upoznala.

Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter

ŠTREBERICA SAM I VJEČNI UČENIK

Vjerujem u onu znanje je moć i obožavam ulagati u sebe i svoju glavu. Vesele me nove edukacije.

Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter

OVE STVARI NIKAKO NE VOLIM

Nepravdu, besmislena pravila, neiskrenost, nepismenost, uporno kašnjenje i ljutu hranu.

ostanimo u kontaktu

Koji je sljedeći korak pravi za tebe?

UVODNI POZIV

Pozivam te na virtualnu kavu – besplatno online druženje u trajanju od 30 minuta. Zakaži svoj termin klikom na gumb.

NEWSLETTER

U sandučić ti povremeno stižu moji najbolji savjeti o newsletterima, stvaranju online sadržaja i virtualnim asistentima.