HOLA, JA SAM MAJA!

Virtualna asistentica i mentorica za newsletter i online edukacije. 

Učim te kako kreirati online edukacije i iskoristiti email marketing i newslettere da bi ih i uspješno prodavala.

Specijalizirana sam za email marketing i stvaranje online sadržaja čime poduzetnicama pružam podršku da njihovo digitalno poslovanje postane kreativnije, kvalitetnije i uspješnije.

Moja vizija je stvoriti okruženje u kojem su klijentice s kojima surađujem osnažene i potpomognute u svom poslovanju.

Kroz predanost i vrhunsku virtualnu podršku, želim im postati nezamjenjiva partnerica na koju se uvijek mogu osloniti.

Znam da snalaženje u online svijetu i poduzetništvu može biti vrlo izazovno. I baš zato želim pružiti podršku poduzetnicama u ostvarenju njihovih snova – da doista žive život o kojem su maštale kada su pokretale svoj biznis.

Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter
Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter

Kao majka koja je i sama poduzetnica znam koliko je zahtjevno obavljati sve poslove sama, biti prisutna na društvenim mrežama, biti prisutna za svoju obitelj, i ne zaboraviti na sebe u svemu tome.

Upravo zato su moje usluge namijenjene ženama poduzetnicama koje žele delegirati dio svog poslovanja kako bi imale više slobodnog vremena za sebe, svoju obitelj i raditi baš ono u čemu su najbolje.

Konkretno, za svoje klijentice radim sljedeće: pokrećem i šaljem newslettere, izrađujem automatizacije i forme za prijavu na newsletter, pišem tekstove za web stranice i objave na društvenim mrežama, kreiram vizuale u Canvi za te objave i na kraju sav taj sadržaj prenamjenjujem u druge formate, na primjer newsletter u nekoliko objava za Instagram.

Također pomažem u organizaciji virtualnih sastanaka kako bi sve proteklo baš kako treba. Ukratko, pomažem im digitalizirati biznis, kako bi one mogle živjeti bolje, sretnije i opuštenije.

Ako bih svoje usluge trebala opisati samo jednom riječju, onda bi to bila upravo – podrška.

 

Mnogo je razloga zašto sam odlučila krenuti u online svijet.
Ovo su najvažniji…

SLOBODA

Želim uzeti slobodan dan usred tjedna i otići s djecom na bazene. Želim dio radnih sati odraditi navečer kada svi spavaju.. Želim raditi iz Meksika, Španjolske, s nogama u moru. Želim biti slobodna i kreirati ovu priču baš – onako – kako želim.

KREATIVNOST

Želim stvarati! Sadržaj, vizuale, dokumente, online edukacije. Želim urediti ured po svom guštu. Želim raditi stvari onako kako najbolje znam. Želim raditi s tobom koja imaš tisuću ideja u mobitelu i pitaš se kada ćeš ih sve ostvariti.

FLEKSIBILNOST

Želim kreirati radni dan tako da imam vremena za sve što želim imati. Želim ovaj tjedan raditi puno, a idući tjedan malo manje. Želim imati slobodni petak! Želim raditi s tobom koja jednako voliš i cijeniš svoje slobodno vrijeme.

TEHNOLOGIJA

Vesele me novi digitalni alati, razni programi i rad na vrhunskoj opremi. Obožavam pronaći rješenje koje je najbolje za tvoj biznis. Volim i digitalne bilježnice i dokumente u kojima se mogu kreativno izraziti.

PODRŠKA

Želim biti okružena pravim ljudima koji me podržavaju. Želim da i ti pronađeš svoje ljude, jer podrška u poduzetništvu zaista mnogo znači. Ne moraš biti sama. Zajedno smo duplo brže 🙂

OBITELJ

Jer s njima sve počinje i sve završava. Želim biti prisutna kad dođu iz vrtića, za sve priredbe, treninge, bezbrojna bolovanja. Želim da moj posao i moja obitelj funkcioniraju zajedno.

krenulo je ovako

KAKO SAM POSTALA PODUZETNICA

 

Hola! Ja sam Maja Martinez, putnica u duši koja je oduvijek žudila za istraživanjem svijeta. Studirala sam geografiju i provela godine istražujući različite krajeve planete. Živjela sam na slapovima Niagare, učila jezike u Berlinu, radila u uzbudljivom Dubaiju, i udala se za Meksikanca kojeg sam upoznala na jednom od putovanja (da, to mi je pravo prezime).

Proputovala sam dobar dio svijeta, a onda se zaposlila u velikom hotelu gdje je svijet dolazio k meni. Uživala sam u dinamičnom poslu, brzo napredovala i odjednom sam osjetila da nešto nedostaje. Užurbanost i zahtjevnost posla postali su previše, a ja sam počela sanjariti o obitelji i mirnim vikendima na kauču. U slobodno vrijeme radila sam web stranice, pisala travel blog i pokretala svoje prve online edukacije. Čitajući strane blogove otkrivala sam online svijet.

Istovremeno, moji su snovi polako počeli dobivati oblik i otvorila sam vlastiti obrt. Uz posao, počela sam šivati proizvode za bebe, čekajući dolazak svoje malene obitelji. Dva sam puta imala čast promatrati svoje male ljude kako iz beba postaju dječaci i konačno sam shvatila – svijet je došao k meni. Oni su moj svijet.

Odluka o kretanju u poduzetništvo nije bila jednostavna. Mnogo puta sam sumnjala, mnogo puta sam razmišljala o povratku u sigurnost posla koji poznajem, ali unutarnji glas me uvijek tjerao naprijed. Dok sam šivala, sanjarila sam o pomoći koju bih mogla pružiti drugima u njihovim poslovima. Ideja virtualne asistencije polako je počela rasti u mojoj mašti.

Početkom 2023. godine, odlučila sam prestati samo sanjariti i krenuti u akciju. Otvorila sam svoj obrt za poslovne usluge i virtualnu asistenciju, korak prema ostvarenju svojih snova. Danas volim reći da sam joker zovi za online biznis. Educiram poduzetnice kako da pokrenu svoj newsletter i naprave online edukaciju, a onim iskusnijim pomažem tako da tehničke zadatke obavim umjesto njih.

Nekada sam sanjala margarite od jagode i ronjenje u Cancunu. Sada sanjam slobodu, beskonačne zagrljaje malih ruku i laptop ukrašen njihovim umjetničkim djelima. Mirne vikende na kauču još čekam. 🙂

Moja priča nije samo o putovanjima svijetom, već o putovanju kroz vlastite snove i strasti. Od djevojke koja je sanjala o blještavim hotelima diljem svijeta, postala sam mentorica za online edukacije i newsletter, pružajući podršku ženama poduzetnicama koje se suočavaju s izazovima online svijeta. Jer, na kraju krajeva, prava avantura počinje kada slijedite svoje srce.

volim, ne volim

NEKOLIKO ZANIMLJIVOSTI O MENI

Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter

IAKO RADIM U DIGITALU, I DALJE PIŠEM RUKOM

Digitalni svijet je zakon, ali i dalje većinu bilješki zapisujem rukom. Imam i digitalne bilježnice u koje pišem.

Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter

KAVA MI JE NAJVIŠE PAŠE POSLIJEPODNE

Jutarnja kava je super, ali nema do one poslijepodnevne nakon ručka. S puno pjene i stevijom, u ogromnoj šalici.

OTKAD ZNAM ZA SEBE ŽELIM IMATI PSA

San mi se ostvario tek na fakultetu u obliku mopsice Fride. Danas nam društvo pravi kavalirka Lota.

Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter

SLUŠAM LATINO GLAZBU I GOVORIM ŠPANJOLSKI

Svi misle da obožavam latino glazbu i španjoski jezik zbog muža, a zapravo sam ga zbog toga i upoznala.

Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter

ŠTREBERICA SAM I VJEČNI UČENIK

Vjerujem u onu znanje je moć i obožavam ulagati u sebe i svoju glavu. Vesele me nove edukacije.

Maja_Martinez_Mexatia_virtualni_asistent_newsletter

OVE STVARI NIKAKO NE VOLIM

Nepravdu, besmislena pravila, neiskrenost, nepismenost, uporno kašnjenje i ljutu hranu.

ostanimo u kontaktu

Koji je sljedeći korak pravi za tebe?

UVODNI POZIV

Pozivam te na virtualnu kavu – besplatno online druženje u trajanju od 30 minuta. Zakaži svoj termin klikom na gumb.

NEWSLETTER

U sandučić ti svaki petak stižu moji najbolji savjeti o newsletterima i kreiranju online edukacija. Pretplati se klikom na gumb.